keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vuoden 2011 eka pilkkikeikka Emäsaloon

Vuoden 2011 kalareissut on avatti pilkkireissulla Emäsaloon. Lähtö tapahtui 29.1  lauantaina vasta puolenpäivän lähestyessä mutta eipä tuo haitannut. Kamat ja kalaseura autoon ja dieseli raksuttamaan kohti jääkannen alla lymyileviä kaloja.
Kalakaverit ottivat rennosti ja lueskelivat Akkareita koko matkan. Aina välillä tuli joitain hauskoja kommentteja tien varsilla lymyilevistä pedoista!

Auto parkkiin ja pilkkikelkkapulkkapakki jäälle kamojen kanssa. Sadan metrin tarpomisen jälkeen muutama reikä, joista pari lähekkäin pilkkikelkan molemmile puolille. Isin reikä kairattiin parin-kolmen metrin päähän. Kuvassa kahden rutinoituneen pilkkijän yhteistyylinäyte.

Näin sitä morria heilutellaan ja heilutellaan ja heilutellaan ja kappas, tuli kala ja toinenkin. Roosalla on vuodelle 2011 kalabongauksia kaksi kappaletta särki ja ahven.

Valtterikin avasi bongaustilit särjellä ja ihan kivan kokoisella punasilmällä.

Toinen piste rapsahti ahvenesta. Siskon kanssa fongaustilanne tasan 2-2.

Roosa pesi koko porukan ja hänellä on nyt kolme fongauspistetta. Kolmas piste tuli kiiskestä.

Molemmat kalastajat osaavat nyt nostaa kalan ylös avannosta, ottaa saaliin irti koukusta ja kotona harjoiteltiin ahventen avaamista saksilla, sisäkalujen poistamista jne. Kumpikin hallitsee nyt nuo perusasiat. Kuvassa Roosan saamat ahven ja särki.


Onneksi ei isällä tullut MP-keikkaa. Kaksi pistettä kasassa kiiskestä ja särjestä. Perheen sisäinen fongaustilanne näyttää hyvältä. Roosa 3, Valtteri 2 ja Ari 2 pistettä. Seuraavaa reissua jo suunnitellaan jonnekinpäin pilkkiä huljuttelemaan.

1 kommentti:

  1. Mukawaa luettawaa nuo nuorten (sinä myös Ari) kalastukokemuxet. Harrastushan on ihan hulppea. Mukawaje reissuja teille jatkossakin. Yritellään jos kalenterit natsaa waikka kimpassakin t. W

    VastaaPoista